SCOALA MOTO LOUIS organizeaza cursuri in vederea obtinerii permisului de conducere categoria A, A1, A2 si B .

Pentru pregatirea practica, Scoala Moto Louis dispune de de un parc moto de peste 20 de motociclete de diferite categorii si putere. Este prima scoala moto din Romania care a introdus in procesul de invatamant ore de pregatire in trafic si ore de enduro.

SCOALA MOTO LOUIS a luat nastere in 2007 si pana in prezent a format peste 8000 de motociclisti. De treisprezece ani construim cu pasiune un model cat mai complet, mai corect si mai adecvat de instruire teoretica si practica, oferind cursantilor nostrii ocazia de a testa o gama variata de motociclete.

SCOALA MOTO LOUIS  este de 13 ani scoala cu cea mai mare promovabilitate din Bucuresti, peste 86% dintre elevii nostri fiind declarati admisi la prima examinare, media promovabilitatii la nivel national fiind de 36%. Acest fapt evidentiaza calitatea cursurilor noastre precum si atentia acordata fiecarui elev in parte.

SCOALA MOTO LOUIS organizeaza lunar CURSURI DE MECANICA, CONDUCERE PREVENTIVA si ECHIPAMENT DE PROTECTIE, astfel ca, atunci cand termina scoala, elevii nostri sa fie cat mai pregatiti pentru viata de motociclist.

SCOALA MOTO LOUIS este prima scoala din Romania care ofera elevilor echipament de protectie complet si care continua procesul de invatamant si dupa terminarea scolii, acordand elevilor nostri tot strijinul in vederea alegerii motocicletei potrivite.

Nu ne rezumam doar la pregatirea cursantilor pe perioada scolii si organizam perioadic excursii, oferindu-le acestora ocazia de a experimenta mersul organizat in grup si in afara orasului, punand la dispozitie asistenta tehnica necesara.

Toate acestea au facut ca SCOALA MOTO LOUIS sa nu fie doar o simpla scoala moto, ci un loc unde fostii elevi revin cu placere si multi dintre acestia ne-au devenit prieteni.

Va asteptam!

Scoala MotoLouis – Motociclism din pasiune.

15 ANI PE PRIMUL LOC

la Promovabilitate

Call Now Button